Monday, 5 November 2012

singapore fried meehooon

buat pertama kalinya aku masak singapore fried meehooon. hewhehwhew... ish.. kena masak lak pulak... malas nak excuse2..so kite yg staff baru ni ikot jerk walaupun terpaksa bangun pukul 5am utk masak. mata terkebil kebil. wakakak... ada potluck pulak kat opisss.. huh!!! kawan kt whb teringat lah pulak... aku tak tahu camne ghupe nya nanti kita tunggu saje lah.











so lepas aku balik kerja terus bergegas ke tesco cari bahan... nasib ingat. so niat di hati nak beli barang yang ada dlm list jerk. tp aku ni jenis tak tetap pendirian.. nampak apa yg discount terus mata dan dan jadi luas...  hahahahaha.... so nasib baik bakal laki ku memahami.

balik tu terus buat apa yg patot dulu... basuh potong bagai... pastu subuh esoksenang nak campak...jerk... hahahaha.... tu pon nasib ada yg nenbantu... lalalalala... lain kali tak nak aku buat makanan berat macam nie... sepatotnya aku bersuara... tapi takpelah.. tak buat tak tahu kan. aku share resepi lain kali la yoe.... pakai smartphone nih buat aku penin...



yeyeyeye.... menjadi pon.... sedaplah jugak.... ada bakat nih... terima kasih sebab ada satay.. buah celop cokelat dan ice cream jerk aku makan.. spaggtetti or whatever aku tak makan pon... kenyang sangat.



3 comments:

iietamalek said...

icecream itu menawan..
:-)

ayut said...

dap yerrrr....ada spagetti ke..nkkkk..hihi :)

Ann Ishak said...

strawberry tu geram betul tengok ;p

hhhh

hhhh