Tuesday, 13 November 2012

Shopping at Johore Premium Outlet

walaupun pic ni dah basi... aku tetap nak hapedet jugak... dah sebulan lebih dah... tapi kan aku dah janji... nak hapedate jugak.. degilll???? no komen. sebab aku sibuk berpindah randah slm masa sebulan ni... ok.. layan jerk.

lepas pegi kenduri kat dewan petang hari tu... then now aku takde mase nak edit or letak watermark... sekarang nis just nak bagitahu u olss yg aku pakai camera DLSR Nikon D90. nak edit! nak letak watermark... tapi takde masa nak hadap laptot sangat!!! mennccikkk.

ok... meh aku story sikit. Johore Premium Outlet atau dipanggil JPO jerk, sebuah shopping complexs yg menyediakan barang2, perhiasan, pakaian yg branded sahaja. senampak aku yg pegi situ semua branded.. kalo salah, tolong betulkan yea... tempatnya eksklusif, car park banyak... then banyak sangat choice..  tempatnya sangat besar... sangat syok jenjalan... tempat shoopingggg ala-ala garden.. kalah complexs kat KL tuh.. muahahaha...

ni sebahagian gambar jerk..






 aku akan kaku bila posing sensorang. sengal




tak mampu...!



edan ... my love!

olololololooooo tooommeeeiiiii!!!


aku suka pegi tempat barang baby... cute miut.....


 feveret edan Quicksilver for men then Roxy for Women


deeemookkkxxxss


byeeeee JPO!!!

1 comment:

Ena's Palace said...

soping jgn tak soping...besssnye..

hhhh

hhhh