Tuesday, 13 November 2012

Dinner At Hutan Bandar

kan hari kedua kami kt JB... pegi wedding caremony, so bersambung dari cerita JPO kat bawah ni tadi. kami dinner... sangat sedap grilled chicken chop kat Hutan Bandar. rugi sangat sapa2 tak pegi sini... memang berbaloiiiiii baaallooooi... jom layan gambar dgn baju kenduri yg agak masam seharian tak tukar. wakakakaka.

rama tak ramai kalo u olss tak percaya pegi sendiri... dan sapa2 nak datang sini... meja sangat penuh.. dan kami terpaksa ikot turn.. semata2 nak makan.. kalo bawak budak kecik or orang tua tak mau mengamuk..! 


sementara order kami belum siap... kami makan nasi goreng dulu... lapar sangat dah ni...!!! makan otak2, makan kacang rebus.. besar gedabak...! takoot nak makan... harga semangkuk??? peerrrrgghhh


aku ambik griiled chickn chop. nnyyummmmyy...


hhaaaa tengokk!!! french fries dia banyak... bukan tu jerk aku sempat habiskan edan punya... dia tak habis.


lepas makan kami pegi sini.. Pasar Karat namanya.. tang mana berkarat aku pon tak tau.. ala-ala uptown/downtown jerk... ok.. not bad..

                   

 photog pon dah la larat... pegang camera pon kasi gegar haaa..


ok... jumpa lagi... bersambung pada hari esok... kami balik hotel. ccaaaappppeeettt bangaaatt

1 comment:

Ena's Palace said...

mmm...mengiurkan....mesti sdap kan

hhhh

hhhh