Friday, 6 July 2012

Part 3 : Lost World of Tambun

Salam Jumaat... dan Salam Syaaban!!! yeay nak puasa...!

berepisod pulak entry aku nih.. almaklum laa... beratus2 pcs aku ambik gambar... almost 600 pcs kot.. huh! takpe2, memory card besar.. haha! disebabkan azam aku once aku pakai domain, aku memang kena rajin update blog. ni pun curi2 masa je.. malam tadi tengok movie. tak sempat nk letak water mark..! last2 ngantuk macam tu jugak... so korang layan je pictha2 haku ni..

aku terpaksa buat collage sebab banyak sangat gambar.... tapi lagi lama rasa aku ambik masa nak buat nih.. walaupun tak seberapa... nak upload satu2 tuh memang tak la kan.. nanti aku jugak yg muntah...



memang cuak jugak! muka adam takot giler... hehehe... sambil2 tu aku cakap.. Adam, pegang kuat2 tau!!! baca bismillah semuanya.. tu sebelum gerak la kan.. kih3..


masa dekat nak sampai tu, exceli dia terus naik atas tau. bukan takat situ je.. ada lagi kat atas tu.. pastu dia turun balik. mana boleh brek mengejut macam tu!! giler hape. 2 kali aku naik kat sini. syokkk!


aku upload pic aku je lah yea.. pic kakak tu abaikan la masa naik yg tinggi tadi.  hehe.. lepas main tadi, tenangkan diri dulu... bagi budak2 nih main pulak..! amboi Amni.. suka!!! amacm ala2 sungai la kat sini. berombak.. kadang2 ada bunyi suara gajah.. ala2 zoo gitu. hik3


ni baru aku punya mainan kan... yang tadi tu budak2 punya part.. hahahah!!! aku bukan main gelak lagi.. gelak bukan ape.. aku choose yg first half terowong,  second half open..! dalam terowong tu... remind his again.. ask him pegang kuat2..!! risau jugak aku.. Adam tu baru 5 tahun tapi badan macam 8 tahun.. dalam terowong tu dk baca bismillah... menjerit pulak tu. tergelak aku!


last2 jatuh jugak Adam...! kesian. lucky tak lemas masa tetibe jatuh tu... siap pesan lagi kat kakak alya... get ready utk ambik gambar kami. sebab aku akan turun bila2 masa sahaja. demand betul kan? hahaha! betapa seronoknya Adam Syahir nih...

exceli, part yg nih, aku tak tahu what type of this game.. semuanya ada 4 jenis.. terowong tutup full, fisrt terowong and second part open, fisrt open and second part terowong and last sekali tak de terowong.. open je semua.. gigil gak weh.. jalannya berliku2..!

so korang kena naik kat atas bawak pelampung.. tinggi siot! pilih yg mana suka..!

p/s : last picha tertinggal w.. untuk water mark tu... setiap manusia akan buat kesilapan. muahaha!

bersambung...

No comments:

hhhh

hhhh