Wednesday, 4 July 2012

Part 2 : Lost World of Tambun

salam hari rabu..! mood tak seberapa nak baik hari nie... takpe lah.. Allah itu Maha Melihat. Maha Adil... bukan hak aku nak menilai mereka.. siapalah aku di sini. apa2 pun, hidup kita mesti enjoy...! ala... macam cerita Puteri kt tv3 tu... stop! aku pon dah naik muntah nak upload pic2 nih.. tapi utk share kt korang punya pasal.. so tetibe aku merajinkan diri jugak...


okey, lepas main sampan tuh. kami main air pulak. budak2 nie lah.. nak hilangkan gemuruh si Adam & hilangkan kesedihan si Danish sebab nak ikot jugak main sampan! masalahnya si Dansih kecik... tak boleh main!


kakak pun main jugak..! Amni suka sangat dengan air.. merengek kalo main tak bawak dia.. huh! suka tengok budak yg tak takot air nie..  nanti dah besar confident level dia tinggi. lagi2 dgn aktiviti lasak. miss u Amni..!kat kepala alya tu air betul. bersungguh aku masuk dalam air semata-mata nak ambik pic diorang.


ala2 kapal Titanic kan.. hahaha! budak2 nih suka la.. Adam apa lagi? sesuka hati dia je bermain tanpa pedulikan orang lain... aku takot hilang je...!  Danish penakot sikit. asik berkepit dgn mamanya..


tengok!!! aku pon macam terliur je.. hahahaha! kalo naik kang, ada jugak orang yg tiup wisel nanti. kah3


then, berendam kt Hot Spring & Spa nie... signage kat dalam tuh macam tak cantik je.. hehe! tak sempat nak focus betul2 nak ambik gambar pun. dk kalot dengan budak2 nie.. so, aku upload yg masa dah otw balik... area tempat parking la nih..



best giler weh...budak2 nie tak takot pun. tapi tak boleh lepas diorang. aku la jadi mangsanya.. nak relaxs pon tak boleh.. huh! 


excited nak berendam kat tempat air mendidih tuh..!!! seronok!!


tak sempat pon nak pegi kt belakang tu.. nak tengok view ni macam mane... exceli, kolam air panas @ spa ni.. dibuka sehingga tengah malam tau! so, sapa yg balik kerja weekdays tu, boleh la datang ke sini.. tapi aku tak sure,until what time dia bukak.. so, rajin la bukak website dia kan for futher info!


kami just beli air and makanan ringan... banyak lagi kiosk kt sini.. tapi yg ni je aku sempat ambik dan menarik. muahaha! heavy food tuh ada, tapi kt restaurant sebelah sini sikit. tak pegi pon. sebab sebelum datang sini, memang kami dah makan... sebarang makanan tak boleh bawak masuk okey.. 

p/s : gambar nie semua diambil oleh photographer yg tak bertauliah. sekian... ada lagi untuk next entry??? 

No comments:

hhhh

hhhh