Tuesday, 3 July 2012

Part 1 : Lost World of Tambun

Arrgghhh!!! naik juling aku dk hadap lappy ni nak letak watermark kt gambar nih semua. malam tak sempat nak kasi entry. Last Sunday aku pegi Ipoh rumah kak long aku.. memang dekat sangat lorh. dgn Lost World nih. holiday sebelum puasa.. plan nak pegi Genting Highlands.. tapi encik BF sibuk uruskan family dia pindah.. takpe2, saya enjoy sorang2 yea..  yeay! tak boleh update panjang2.. banyak lagi nih! toink toink toink!


on the way.. jom! kasi pistol dulu..


yeay! sampai... kesian Amni.. panas..! rumah kami dekat je.. so, memang pakai pakaian yg memang terus boley mandi... haha!


okey, jom!!! tak sabar!!!


tag kami... kalo hilang kena bayar tau. kt sini boleh topup.. just scan je. so, tak payah bawak duit.. kan basah2 kan. mane ada nak bawak cash nyaa..! kalo ada balance. die refund balik okey. yang kaler purple tu utk kanak2.. Adam & Danish. kaler pink tuh utk adult punya. kami bertiga lah.. budak2 ni dah taknak pakai dah. tapi kena pulangkan balik tau! bukan yg macam tag kaler putih yg kertas tu, yg tu takpe.. die gunting je.. selalunya kt tempat lain, aku ambik buat collection... cth kt Gambang Water Park, A Famosa Theme Park ke.. dll..


Admission fees...tak perlu kot aku nak explain lagi pasal harga tiket nih..! sila faham sendiri..


Danish pon dikira jugak.. sebab danish dah lebih 90cm..! tak banyak beza pon.


baru sampai. malu2 pulak nak main air..! time air berombak... wweehhuuuuu!


giliran mak teh nya plak.. berendam..! muahaha!


dalam pemprosesan menguruskan dagu saya... hewhewhewhewh! saya belum lagi jadi puan oncit. tapi perut dah nampak oncit je.. perut saya nampak oncit tuh sebab terkena air. terus mengembang... lawak jugak!


Apasal muka Adam gitu? ko tak puas hati kat sapa tu dam??? beratur time nak main kuda. bosan aku. hehe!


excited la kan.. mula2 naik... pastu??? tengok!


kalot dk merayap kt dalam nih. pening aku..


aku nak naik nih.. tapi, sapa nak jaga kamera lagi.. nak jaga anak buah aku lagi... Alya pun nak naik gak, tapi tak kesampaian! takpe2, nanti kat Genting yo..! semua nya nakal lorh!


jom naik sampan...! kecut perut siot...! second time aku naik...!! kat Genting dulu, lepas naik menyesal giler.. tapi tak pe dgn encik BF, tapi time ni aku yg bawak budak2 ni.. mana boleh aku yg takot.. aku yg tenangkan Adam tu.. tapi mata dah merah.. nak nangis termasuk aku. muahaha!


memang gigil lutut aku.. adam nak nak nangis..! serius macam jatuh dari bangunan..! okey, aku asik upload gambar korang je kan??? tunggu la aku tempek muka aku plak untuk next eentry.. muah!

No comments:

hhhh

hhhh