Monday, 11 June 2012

Simple Cupcakes for you MyDear

Ehem, ehem...! after 4 years we're love... kira2 first time aku celebrate his besday... just simple... but bermakna to us. happy birthday sayangku...  i hope whatever we plan. akan berjalan dgn lancar... saya bahagia dgn awak right now. walaupun kita ada 1 masalah... just 1 problem kita untuk membina masjid. amin... except for kita nikah gantung. wahwahwahwah!!! gedik ko sally yerk... its okey... i will be your wife jika itu Allah dah tentukan. jangan risau yea... aku yang risau atau dia yang risau.. muahahaha! 

hadiah besday awak tu saya belum beli lagi tau... tak sempat nak beli. lagipun awak nak buku DR.M je kan? hehehe... bagus la awak tak request yg mahal2... awak tau kan, saya tengah mengumpul duit sekarang. heeee... takmoo bukak cerita sedih erk.. yang 4 tahun lepas, first besday awak yg tahun 2009 tuh... saya belum kerja lagi time tu.. tapi malam besday tu saya keluar dgn scandal saya! lepak kt Dataran Merdeka. wah berani ko sally... maaf sangat ye sayang. saya tahu saya berbuat salah... bukan saya curang, cuma saya jumpa kawan lama saya tanpa dibagitau kt awak. kalo saya bagitahu, sah2 la saya tak dapat keluar kan? bijak tak saya?  erk??? kurang bijak sikit... sebab sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua... kurang bijak la namanya kan?

eh, tak moo ungkit panjang2 kesah2 lama nih. jap lagi aku yg kena... HAHAHA!!! 



gambaq ni semua dari close up lense... tak pandai hoh! gegaq2 tangan ku pegang camera yg gedabak tuh.


peminat Manchester United katanya... sanggup tak tido kerana bola.. dah kawin nanti tengok bola kt umah je okey... tak perlu lagi nak lepak dgn kengkawan... habis tu awak pandai2 la nanti beli tv plasma yerk... then letak kt ruang tamu, jangan dalam bilik. buat bising nanti.


cinta hati kita berdua... meen... thank you sebab gopoh gapah buat cupcakes nih. punya la kelam kabut balik kerja hari jumaat lepas terus buat. dgn designnya ntah ape semua tu.. masuk dlm freeeezzze. tu nampak macam keluar wap je kan.


untuk awak sayangku...


nanti saya buat yg lagi cantik yea... untuk anniversary kita will coming soon.muah!


budak gedik excited nak bergambar... bakal anak buah. wakakaka...




tak sempat nak celebrate kt mane2 pon. celebrate kt rumah awak je... lagipun awak sibuk sangat nak pindah rumah baru. tak lama lagi tak datanglah saya kt kem ni lagi. awak pon memang tak sempat nak layan saya sangat heh! buang misai tu.. tak suka la... macam orang tua dah... tangan dia kalo kena aku, boleh pengsan...! katanya... besau eh!

sangat sedap makan nasi goreng dgn ayam halia tadi... tapi macam ayam cili api je.. hahaha!

No comments:

hhhh

hhhh