Wednesday, 9 May 2012

Fourwheel Drive & Lata Berembun Waterfalls

tak habis2 lagi kan pasal XPDC nih... almaklumlah ramai sangat photographer dlm hutan sana tuh.
ade lagi pic yg belum kami dapat, seingat kami. wakakaka! sebab aku rasa ade lagi kt diorang. ape2 la yerk! hari ini terasa tersangat lapar dan ditambah pula tido seorang diri malam tadi. takoottt!


tak nak lah cakap banyak sangat yer.. tapi memang best. Bak kata paper Berita Harian hari ni, pasal xtvt lasak macam ni " Belia yg terbabit dlm xtvt lasak memiliki kekuatan mental. fizikal dan mampu mengelak drpd terjebak dgn xtvt yg tidak bermoral"

termasuk jugak berdating. wakakaka!


dasyat giler FW nih. jakun jugak first time tengok! muahaha!


terkulai suda...


iklan Colgate kejap. dan jangan pelik kalo kami pakai life jacket dlm dlm FW nih. kalo korang tak pakai, gamaknya tulang temulang korang akan hancur!! kami kt dlm tuh goyangnya bukan main lagih...! macam naik kuda! tapi bile part tepi gaung, memang cuak lah sambil berdoa semoga kami selamat. hehe!



masuk lagi?


haaa.... ini lah Lata Berembun!!! kt Raub, Pahang.


aku upload pic nie, sebab view dia canteeekk! bukan pasal lelaki tuh. wakakaka! sejuknya tak payah cakap laaa.... but once korang naik atas sekejap and nak turun balik. terasa lagi sejukkk! aku lupe berapa darjah celcius air nih.


jangan cakap air nie cetek. diorang stand kt atas batu tu... tapi yg pandai swimming je boleh pegi situ, bukan hape... pakai life jaket pun risau gak kan?


hehehe! nak rileks je... sejuknya air hanya kami je tahu. wakakaka! biase la dah namanya waterfalls.


aku macam nak lepak je kat sini. tapi tak berani sangat! lagi pun laki dah lepak kat situ. hohohoho! cantik.... yg pakai life jacket tuh, takot terjatuh ler tuh. wakaka!


haaa! nak buat bagi elok macam nie, banyak kali gak ler try and error. pic blur lah, ape lah... telan air tak tau berapa liter dah, pedih mata tak payah cakap ler... hahaha! tapi best.

p/s : kalo diberi peluang, nak join lagi xtvt mcm nie... tapi bukan kat sini. kat tempat lain plak!

No comments:

hhhh

hhhh