Friday, 4 May 2012

Best sangat

seminggu ni memang muntah pasal eXPDC la kan? aku tak penah minum teh tarik ni pagi2 kalo tak terdesak. pagi ni mintak dengan tea lady air milo.. tapi dah habis, nescafe pun. huh! rasa perut aku semacam je... macam orang tua pun ado pun teh ni pagi2... hari ni lunch 2 jam tak tau lagi nak pegi mane... yeay!@&%#%%$#@#!!!&&%.. malam nanti nak shopping kt Jusco, nak buat AEON card sama... aku jarang shopping sana... tapi bile pegi sana and ade JJ card tu. banyak % rupenya... nak bagtau pakcik!


ready utk bertolak...! yaeay! muka macam lapo je... da makan pon! jom bersenang lenang dalam bus.


sang lelaki sibuk mengangkat barang norks! si gadis tengok dgn keadaan rela hati di depan opis. wakaka!


haaa.... baru sampai... 3 jam perjalanan kami. cik cekeding betul lah ko... dan kawan2 aku dah start perasan... muke aku semakin emok2.. muahaha! lesung pipit di sebelah semakin tenggelam! jangan jadi lesung batu sudaaaa... makan banyak tapi keding jugak, normal kan? heeee222

No comments:

hhhh

hhhh